gepersonaliseerde sokken voorbeeld van sockeloen

Fietssokken Personaliseren op maat

Wat komt in dit artikel aan bod?

In dit artikel gaan we dieper in op het personalisatie proces van fietssokken op maat bij Sockeloen.

 

1. Wat zijn de voordelen van fietssokken personaliseren via Sockeloen

2. Hoe kom ik tot mijn perfecte custom fietssok? (Stappenplan)

3. FAQ - Veelgestelde vragen over het personaliseren van fietssokken.

 

Fietssokken zijn een essentieel accessoire voor wielrenners van alle niveaus. Ze bieden niet alleen comfort en ondersteuning tijdens het fietsen, maar zijn ook een manier zijn om je persoonlijkheid en stijl uit te drukken. Bij Sockeloen begrijpen we het belang van fietssokken op maat en bieden we fietsers de mogelijkheid om hun sokken volledig te personaliseren.

 

 

Jasper ockeloen die gepersonaliseerde fietssokken laat zien

 

 

 

Wat zijn de voordelen van fietssokken personaliseren via Sockeloen?

 

1. Scherpste prijs / kwaliteit.

Door de jarenlange ervaring op het gebied van custom fietssokken heeft Sockeloen een netwerk aan producenten over de hele wereld opgebouwd, aangevuld met haar eigen productielijn in Nederland. Door de nauwe contacten, scherpe inkoopafspraken en verschillende leveranciers, kan Sockeloen als geen ander het juiste inkoopkanaal kiezen bij jouw specifieke sok aanvraag.

 

  • Nederland: Vanaf 1 paar, sublimatietechniek, 1 tot 5 werkdagen levertijd, €€€€.
  • Italië: Vanaf 50 paar, weeftechniek + 3D print, 4-8 weken levertijd, €€€.
  • Polen: Vanaf 100 paar, weeftechniek + Aerosok, 4-8 weken levertijd, €€.
  • Azië: Vanaf 1000 paar, weeftechniek + Sublimatie + 3D print, 2-8 weken levertijd, €.

 

2. Service, gemakkelijk contact en persoonlijk advies.

Bij Sockeloen is persoonlijk advies de enige manier om tot de perfecte fietssok te komen. Wanneer je bij ons een aanvraag doet krijg je jouw persoonlijke custom sok expert toegewezen die je door het gehele proces heen helpt. In je eigen taal, via e-mail, whatsapp of telefonisch.

 

3. Garantie

We zijn zo overtuigd van onze service dat we een 100% tevredenheidsgarantie bieden. We stoppen pas wanneer jij tevreden bent en anders krijg jij je geld terug. Lees onze online reviews hier op Reviews.io

 

 

fietsokken personaliseren voor eigen merk

 

 

Hoe kom ik tot mijn perfecte sok bij Sockeloen?

Bij Sockeloen gaan we voor kwaliteit en een persoonlijke benadering. Hoe specifieker jouw wens, hoe leuker voor ons de uitdaging. Elke klant wordt bij ons persoonlijk geholpen door een ervaring sock adviseur die je meeneemt in het proces. Hij helpt je door moeilijke beslissingen zoals maatvoering, kleur, design en gevolgen voor de totale prijs.

 

1. Oriëntatie

Ga naar de website van Sockeloen Custom: custom.sockeloen.nl. En oriënteer je waar je naar op zoek bent. Wat voor type sok wil je, hoeveel paar heb je ongeveer nodig, welke maten wil je en het leukste, heb je al een design idee?

 

2. Persoonlijk contact *

Treed met onze Custom afdeling in contact. Je word dan in een vrijblijven advies gesprek van ongeveer 15 minuten geadviseerd over de keuzes die je moet gaan maken, en de vragen die je hebt. Daarnaast kan jouw persoonlijke sok expert alvast een gratis design maken op basis van jouw input.

 

Ook kunnen we een gratis sample pakket opsturen met voorbeeldsokken die we eerder gemaakt hebben voor andere custom klanten. Op deze manier kun je de sok alvast voelen en aan trekken.

 

Wanneer je specifieke kleuren wensen hebt adviseert onze expert je welk type garen het beste gebruikt kan worden om te matchen met de kleur die je in je hoofd hebt. Ook kunnen we zowel digitaal als fysieke kleurkaarten leveren om zeker te zijn dat we voor de juiste kleur garen gaan.

 

Een belangrijk onderdeel van de sok is natuurlijk de custom verpakking. Ook hiervoor hebben we verschillende, duurzame, opties zoals: beschermzakje, karton banderol of verschillende soorten doosjes. Deze kunnen we allemaal personaliseren aansluitend bij de style van jouw merk of sok design.

 

Op basis van dit gesprek kan onze sok expert uiteindelijk tot een prijsopgave komen. Hierin wordt ook inzichtelijk wat de financiële consequenties zijn van bepaalde keuzes. Onze prijsopgave bevat altijd staffelkortingen.

 

* Bedrukte fietssokken zijn vanaf 1 paar te bestellen. Deze kun je online zelf ontwerpen. Gepersonaliseerde verweven fietssokken zijn vanaf 50 paar te bestellen. Hierbij krijg je hulp van onze custom sok experts. 

 

3. Controleer, betaal & bestel.

Neem de tijd om het ontwerp, de offerte en de gemaakte keuzes te controleren. Bij twijfel kan je natuurlijk nog steeds bellen, appen of e-mailen met je persoonlijke sok expert voor advies. Wanneer je helemaal zeker bent van je keuzes kan de offerte definitief gemaakt worden. Na ontvangst van de betaling gaat jouw custom bestelling in productie.

 

4. Productie.

Nu gaat je bestelling in productie. De levertijd kan variëren van 2 tot 8 weken, afhankelijk van wat je hebt afgesproken met jouw custom sok expert. Bij de keuze van productiekanaal is dit een belangrijke factor. Na productie doen wij intern een kwaliteitscontrole om te bepalen of de bestelling voldoet aan de verwachtingen.

 

gepersonaliseerde sokken materialen overzicht

 

 

Back to blog

Je eigen custom sokken

Kies tussen bedrukte of verweven sokken om verder te kunnen. Bedrukte sokken zijn vanaf 1 paar te bestellen en verweven vanaf 50 paar.